Hírzóna

Újabb rendkívül kínos baki Joe Bidentől

Újabb rendkívül kínos baki Joe Bidentől

2022. szeptember 29., csütörtök
Újabb rendkívül kínos baki Joe Bidentől

Hetente érkeznek az Egyesült Államok elnökéről olyan hírek, amelyek azt mutatják, hogy bizony nem mindig tudja, hogy éppen mi történik körülötte. A Fehér Ház kertjében többször eltévedt, ahogy a szinpadról sem mindig talál le, előfordult már, hogy az egyensúlyát vesztette el hirtelen és az is, hogy "a láthtatatlan emberrel fogott kezet" egy előadás után.

A legújabb Biden-baki azonban cseppet sem megmosolyogtató, merthogy kegyeletsértő. A 79 éves elnök szerdán egy konferencián kereste a nyilvánosság előtt Jackie Walorskit, az augusztusban autóbalesetben meghalt indianai kongresszusi képviselőnőt, és úgy tűnt, elfelejtette, hogy az asszony már nem él.Joe Biden köszönetet mondott a konferencia többi szervezőjének, majd megkérdezte:

Jackie itt vagy? Hol van Jackie?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=83&v=oGW76zRKZM0&feature=emb_logo

A republikánus Jackie Walorski egyike volt annak a négy kongresszusi szponzornak, akik a konferenciát finanszírozták. Walorski két munkatársával együtt augusztus elején halt meg− írta meg aReutershírügynökség. Walorski halála után a Fehér Ház kiadott egy közleménytJoe Biden nevében, amely szerint őt és feleségét, Jillt „megdöbbentette és elszomorította” a baleset.

Borítókép: CNN

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.