Sport

Magabiztos Pick bajnoki győzelem

Magabiztos Pick bajnoki győzelem

2022. szeptember 18., vasárnap
Magabiztos Pick bajnoki győzelem

A hétközi, Barcelona elleni váratlanul nagy különbségű vereség után egy jóval könnyebb feladat várt a Pickre a hazai bajnokságban. A szegediek a nyáron igencsak átalakult Balatonfüredet fogadták. A Bánhid Bencét és Borut Mackovseket pihentető kékek az első félidő végére gyakorlatilag el is döntötték a meccset, a kötelező győzelem nem forgott veszélyben.

Juan Carlos Pastor: – A gyakorlásra használtuk fel a mai mérkőzést. Az első félidőben a nyitott védekezést, a másodikban a hatosfalas védekezést erősítettük Bánhidi és Mackovsek távollétében Rostával és Gaberral. Nagyjából a Barcelona és a Balatonfüred ellen mindenki ugyanannyi játékidőt töltött a pályán.

K&H férfi kézilabda liga, 3. forduló
PICK Szeged–Balatonfüredi KSE 37–28 (20–12)
Szeged, Pick Aréna, dr. Bérczy Mihály sportcsarnok, 2000 néző. Vezette: Fekete T., Tóth D.
PICK Szeged: Mikler –Radivojevics 6/1, Tönnesen 2, Bombac, Rosta 6, Bodó 3, Frimmel 5. Csere: Alilovic (kapus), Gaber, Garciandía 2, Blonz 6/3, Martins 3, Szita 3, Ludmán, Radvánszki 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Balatonfüredi KSE: Andó – Hornyák P. 2, Németh B. 4, Szűcs B. 1, Szretenovics 4, Szöllősi B. 4/2, Bóka 1. Csere: Tóth M. (kapus), Malinovic, Vajda 4, Kemény, Szemtán 6, Dénes J., Brandt 1, Határ 1. Vezetőedző: György László.
Hétméteres: 5/4, ill. 2/2.
Kiállítás: 6, ill. 6 perc.

Fotó: Sándor Judit

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.