Politika

Budapesten avatják fel a határvadászokat

Budapesten avatják fel a határvadászokat

2022. szeptember 7., szerda
Budapesten avatják fel a határvadászokat

360 fokos fordulatot vett az ügy.

Hétfő délután jelent meg először a hír, hogy Orbán Viktor és Kövér László Szegedre látogatnak, hogy a Móra Ferenc Múzeum előtt felavassák a határvadászokat. Emiatt pedig az eredeti tervek szerint most pénteken lezárták volna a Stefánia teljes vonalát, beleértve az Oskola utcát, illetve a Széchenyi tér ide vezető szakaszát, a Belvárosi Hidat és a Rakpartot is.

Aztán jött az újabb hír: mégsem látogat a kormányfő Szegedre.

Sőt, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke egyenesen ,,kacsahírnek" nevezte, hogy Szegedre tervez a kormányfő látogatni.

A Telex kérdésére viszont frissítette nyilatkozatát: ebben az áll, hogy „a Miniszterelnöki Sajtóiroda Szegedre semmilyen sajtóeseményt nem szervezett és nem hirdetett meg.” Az önkormányzat ezt cáfolta korábban.

Az új helyszín tehát Budapest X. kerülete, a Készenléti Rendőrség Kerepesi úti központja. Ami nem változott: a tervek szerint Orbán Viktor miniszterelnök fog ünnepi beszédet mondani az eseményen.

(via Telex)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.