Közélet

Már a SZIN első napja is nagyot szólt, és messze még a vége

Már a SZIN első napja is nagyot szólt, és messze még a vége

2022. augusztus 25., csütörtök
Már a SZIN első napja is nagyot szólt, és messze még a vége

Kellemes idő, némi sár, sztárok és remek hangulat-ez volt a SZIN első napja.

Többek közt Rag'n'Bone Man, a Bagossy Brothers Company, a Road, Korda György és Balázs Klári, valamint a BSW is színpadra lépett a Szegedi Ifjúsági Napok első napján.

Mutatjuk mindezt képekben is:

A nagyszínpad egyik legjobban várt koncertjén a Bagossy Brothers Company állt a Nagyszinpadra. A koncert előtt Bagossy Norberttel beszélgettünk arról, hogy mit jelent nekik Erdély, hol érzik magukat otthon és vajon lehete-e melankólikusan pozitívnak lenni?

Bagossyék mellett az este legnagyobb durranása egyértelműen a Korda házaspár volt. Gyuri bácsi és Klárika koncertjére megtelt az SZTE színpad és annak környéke is, az elmúlt években adott szegedi koncertjeiket nézve lassan a Nagyszínpad előtti teret is megtöltenék.

Mutatjuk videóban, hogyan kezdődött a koncertjük:

Egyébként Kordáék tavaly a Carson Comaval buliztak egy kicsit, idén a Blahalouisiana koncertjének végén mentek fel a színpadra-erről is van videónk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.