Gazdaság

Lázár és Márki-Zay újra találkozik?

Lázár és Márki-Zay újra találkozik?

2022. július 6., szerda
Lázár és Márki-Zay újra találkozik?

A Promenad24 információi szerint új szakaszba lépett az építési- és beruházási miniszter, valamint Hódmezővásárhely polgármestere között megkötött ,,fegyverszünet". Olyannyira, hogy valóban komoly tárgyalások vették kezdetét a közös sajtótájékoztatójuk után.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az országgyűlési képviselő két hónappal ezelőtt, a választások után hívta munkamegbeszélésre a polgármestert, amelyet követően közös sajtótájékoztatón bejelentették: fegyverszünetet kötöttek Hódmezővásárhely fejlődése érdekében.

Akkor az ipari park bővítését, a 117 kilométeres külterületi kerékpárút építését, valamint az iskolák energetikai korszerűsítését tekintették át, mint kiemelt fejlesztési területeket. A lap úgy értesült, az együttműködés a Modern Városok Program elemeit és több városi fejlesztést érintően valóban el is indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.