Politika

A magyarok számára nincs más alternatíva, mint a béke

A magyarok számára nincs más alternatíva, mint a béke

2022. július 20., szerda
A magyarok számára nincs más alternatíva, mint a béke

A magyarok számára nincs más alternatíva, mint a béke, a nemzet legfőbb kívánsága az, amit Zrínyi Miklós úgy fogalmazott meg, hogy

"Ne bántsd a magyart"

- mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerdán Tusnádfürdőn, a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor közéleti programjainak megnyitóján.

Potápi Árpád János azt mondta: "Semmi más kívánságunk nekünk 2022-ben nem lehet, csak azt kérni, hogy sehol, sehol a világon, ne bántsák a magyart. Ne bántsák itt, a Kárpát-medencében, ne bántsák Ukrajnában, Kárpártalján. Mondjuk ki végre: mi, magyarok, csak a béke mellett tesszük le a voksunkat, csak a békében vagyunk érdekeltek" - fogalmazott.

A "Van, ami örök" mottóval megszervezett 31. Tusványoson hét végéig több mint négyszáz közéleti és kulturális rendezvény várja az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.