Sport

Szegedről az olasz élvonalba

Szegedről az olasz élvonalba

2022. június 21., kedd
Szegedről az olasz élvonalba

Vitathtatlan, hogy a Szeged-Csanád GA eddig legjobb NB II-es szezonjából Horváth Krisztofer oroszlánrészt válallt. Az U21-es válogatottba is behívott támadó középpályás 23 meccsen 19 gólt szerzett és 12 gólpasszt osztott ki, ezzel a csapat legeredményesebb játékosa volt. A szegedi klub a napokban írta meg, hogy az augusztus végén a Torino FC-től kölcsönbe vett játékost most visszavárja az olasz élvonalra készülő csapat, és augusztusban ott kedzi meg a felkészülést a következő szezonra.

Horváth Krisztofer már bemutatkozott a Serie A-ban, két éve 2020. július 26-án, a bajnokság 36. fordulójában lépett pályára, akkori csapatában a SPAL-ban, éppen a Torino FC elleni hazai bajnokin, csereként állt be a 84. percben, majd a következő körben a Verona ellen is 6 percet kapott a pályán, végül a Fiorentina már. A SPAL-ból Torinóba igazolt, ahol egy kupa meccs mellett a Primavera, azaz második csapatban szerepelt. Onnan került egy évre Szegedre.

Horváth Krisztofer szegedi góljai sé golpasszai egy videóban:

https://youtu.be/6GmwhUPErfs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.