Szórakozás

Megint imádta Szeged Korda Györgyéket!

Megint imádta Szeged Korda Györgyéket!

2022. június 5., vasárnap
Megint imádta Szeged Korda Györgyéket!

Tagadhatatlanul a veterán előadó és felesége hozta össze a legnagyobb bulik egyikét a Deja Vu Fesztiválon. Ezrek énekelték velük együtt a dalokat, például így:


A 83 éves Korda Györgyön a fáradtság nyomát sem lehet észrevenni, de Balázs Kláriból is árad az energia. Az énekes 65 éve folyamatosan színpadon van, felesége is több mint 40 éve ott van mellette. A sport fontos szerepet játszik Gyuri bácsi életében, rendszeresen szobabiciklizik, tornázik, a szellemi frisseségéről pedig a rendszeres kártyapartik gondoskodnak.

Teltház

Őrületes hangulattal és teltházzal indult el péntek este Magyarország legnyagyobb retro fesztiválja, a Deja Vu Fesztivál. A nemzetközi sztárok közül La Bouche, Kate Ryan és Arash gyújtotta be a háromnapos időutazás rakétáit. Utóbbi kettő ezen az estén debütált a szegedi közönség előtt.

A nyitónapra már napokkal korábban elfogytak a belépőjegyek, így már előre tudható volt, hogy az Újszegedi Partfürdőn 8000 vendég száll be az időgépbe, olyan hazai nagyágyúkkal, mint Krisz Rudi, aki akusztikus elemekkel átszőtt fellépésén dobogtatta meg a női szíveket. Állandó visszatérője a Deja Vu Fesztiválnak Kozso és az Ámokfutók, aki több dalt a nagyszínpadi előtti területen, a közönség soraiban adott elő. A dj vonalat Náksi, Dj Dominique, Peat Jr. & Fernando, Bárány Attila erősítette Szeged ikonikus lemezlovasaival kiegészülve.

Szombaton is ki kellett tenni a teltház táblát a szegedi Deja Vu Fesztivál kapuira, ugyanis a háromnapos időutazás második napján is hatalmas érdeklődés övezte a 90-es és 2000-es évek legendáit.

A nyár legjobb hétvégéjének folytatását délutántól Csordás Tibi, az UFO Update valamint Korda György és Balázs Klári indította be. Magyarország legimádnivalóbb házaspárja 8 év kihagyást követően lépett a Deja Vu Fesztivál színpadára, akik minden túlzás nélkül kiérdemelték a legkedveltebb hazai produkció címet a szombati kínálatban.

Az esti folytatásban a mambókirály Lou Bega táncoltatta meg a Partfürdő időutazóit, akit a spanyol Las Ketchup lányok követtek az idei évben 20 éves Ketchup Song című dalukkal, amelyről a szervezők egy külön köszöntéssel meg is emlékeztek.

Habár Szegedre megérkezett és készült az estére, Alexandra Stan kénytelen volt a fellépését az utolsó pillanatban lemondani. Fájó torokkal érkezett, tünetei folyamatosan erősödtek, így a délutánt a szegedi Fül-Orr-Gégészeti klinikán töltötte, ahol az orvosok kényszerpihenőre ítéték a hangszálait. A lázas, kimerült énekesnő a szegedi hotelszobájából küldött videóüzenetet a fesztivál közönségének és biztosított mindenkit arról, hogy a legközelebbi alkalommal garantáltan őrületes bulit varázsol a Partfürdőre.

A kiesett fellépést a nagyszínpad két aznapi házigazdája, Gabriel B. és MolnárBé töltötte ki egy energikus összeállítással, amelynek végén a szombati nap egyik legszebb pillanata is összejött: A két dj megemlékezett azokról a legendákról, akiket a legutóbbi fesztivál óta elvesztett a hazai zenei élet, így világító mobilokkal a kézben, egymást ölelve énekelte egy emberként a teljes Deja Vu Family az Omega - Gyöngyhajú lány című klasszikusát.

A nagyszínpados program zárásaként az idei esztendőben újrázó Basshunter tette oda magát a helyzethez alkalmazkodva egy hosszabb és kimondottan a hazai közönségre szabott energiabombával. Az éjszakai programban a Wannabe XXL, Dj Newl és Bigiboy szórakoztatta hajnalig a fesztiválozókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.