Közélet

Példátlan szövetségre lépett a BDO és a Microsoft

Példátlan szövetségre lépett a BDO és a Microsoft

2022. május 10., kedd
Példátlan szövetségre lépett a BDO és a Microsoft

Stratégiai szövetséggé mélyítette korábbi együttműködését a BDO globális pénzügyi tanácsadóhálózat és a Microsoft techóriás. A nagy nemzetközi tanácsadó és könyvvizsgáló cégek körében példátlan megállapodást május 10-én, Brüsszelben írta alá a két fél.

A megállapodás értelmében a 164 országban és régióban jelenlévő, elsősorban a KKV szektorban erős BDO minden képviselete egységesen a Microsoft üzleti felhőmegoldásait használja, hogy még hatékonyabbá tegye tanácsadói és ügyfelei munkáját.

A hároméves együttműködési megállapodás alapján a BDO irodái ‒ köztük a magyarországi is ‒ nemcsak használják a Microsoft platformjait, de segítségükkel innovatív digitális szolgáltatások és megoldások egyre szélesebb körét kínálják a BDO ügyfeleinek világszerte. A megállapodás a következő időszakban globálisan több mint 775 ezer vállalati ügyfelet érint majd. A közös munka részeként a BDO munkatársai jelentősen fejlesztik tudásukat, szakértelmüket a Microsoft megoldásokkal kapcsolatban, hogy KKV ügyfeleiknek jelentős hozzáadott értéket adhassanak a vállalati digitalizáció terén.

A magyarországi BDO-nak egy ideje külön üzletága foglalkozik a Microsoft termékek támogatásával és bevezetésével.

Ez a tanácsadó cégek körében itthon is egyedülálló tény jelentősen bővíti a kínált szolgáltatások perspektíváját és egyedülálló szinergiákra teremt lehetőséget a cég ügyfelei számára.

Rodney Clark, a Microsoft globális csatornaértékesítésért felelős vállalati alelnöke és csatornaigazgatója a megállapodás kapcsán elmondta, hogy

a Microsoft örömmel csatlakozik a BDO-hoz, mert a BDO mély üzleti ismeretei a Microsoft felhőalapú megoldásaival és szolgáltatásaival kombinálva világszerte lehetővé teszik az ügyfelek számára az üzleti átalakulást és növekedést.

Keith Farlinger, a BDO globális vezérigazgatója ismertette:

Nagy örömömre szolgál a Microsofttal kötött stratégiai szövetségünk bővítése. A Microsoft támogatásával a BDO megújítja tanácsadói szolgáltatási kínálatát, és még több lehetőséget teremt ügyfelei számára a fejlődésre.

Gerendy Zoltán, a magyarországi BDO vezető partnere a megállapodás kapcsán hozzátette:

a két multinacionális vállalat egyezsége, a kapcsolat elmélyítése mindenképp új korszakot nyit a BDO informatikai készségeiben, és ebből egészen biztos, hogy a cég hazai ügyfelei is profitálnak.

A független tagvállalatokból álló nemzetközi BDO-hálózat tagjainak mindegyike különálló jogi személy. A BDO hálózat tagvállalatainak díjbevétele ‒ beleértve a kizárólagos szövetségek tagjait is ‒2021-ben 11,8 milliárd USD volt. Ezek a könyvvizsgáló, adó- és tanácsadó cégek 164 országban és területen nyújtanak szakmai szolgáltatásokat, világszerte összesen mintegy 95 414 munkatárssal és 1713 irodával.

Borítókép: hirstart.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.