Sport

Győzni megy Pécsre a Szeged-Csanád GA

Győzni megy Pécsre a Szeged-Csanád GA

2022. május 7., szombat
Győzni megy Pécsre a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap 17 órakor a Pécsi MFC vendége lesz a labdarúgó NB II. 36. fordulójában. A Tisza-partiaknak győzniük kell, ha életben akarják tartani feljutási esélyeiket.

A kék-feketék az előző fordulóban hátrányból fordítva 2-1-re nyertek a Szolnoki MÁV elleni Tisza-parti derbin a Szent Gellért Fórumban. Horváth Krisztoferék győzelmükkel életben tartották feljutási reményeiket, jelenleg három fordulóval a bajnokság vége előtt hat pont a hátrányuk a második – feljutást érő – helyen álló Kecskeméttel szemben. A harmadik helyezett DVTK három ponttal vezet a szegediek előtt.

– Biztos vagyok benne, hogy egy nehéz mérkőzés lesz. A Pécs attól függetlenül egy jó csapat, hogy az utóbbi meccseik nem úgy alakultak, ahogy azt eltervezték. Hazai pályán különösen veszélyesek, de elszántak vagyunk és győzni szeretnénk a PMFC otthonában is – nyilatkozta a klub honlapjának Bekim Kapic, a Szeged-Csanád GA szakmai stábjának tagja.

Különleges visszatérés
– Furcsa érzés lesz visszatérni Pécsre, hiszen nem játszottam ott azóta, hogy eljöttem a klubtól. Ez plusz motivációt jelent számomra. Egyértelműen a három pontért utazunk Pécsre, szeretnénk újra egy jó szériát produkálni – mondta a találkozót megelőzően Kővári Róbert a szegediek játékosa, aki korábban a PMFC színeiben az NB I.-et is megjárta.

A találkozót a szegedi klub jóvoltából streamen keresztül követhetik a szurkolók.

https://www.youtube.com/watch?v=y09nhXsuPII&ab_channel=SportstreamLivestream

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.