Politika

Toroczkai László is leadta szavazatát

Toroczkai László is leadta szavazatát

2022. április 3., vasárnap
Toroczkai László is leadta szavazatát

A Mi Hazánk miniszterelnök-jelöltje is leadta szavazatát. Toroczkai László Ásotthalmon szavazott, ahol ő a polgármester. - Én már szavaztam, szavazzon Ön is a Mi Hazánkra! Én már leadtam a szavazatomat a legkisebb lányommal. Ma a hazánk és gyermekeink jövőjéről döntünk! Ne egy etióp félbűnöző politikus, a WHO főigazgatója, ne korrupt politikusok és oligarcháik, ne a világ globalista nagyvállalatai döntsenek az életünkről. Ma megtehetjük, hogy a kezünkbe vesszük a saját sorsunkat. Szavazzon Ön is, szavazzatok Ti is egy szabad, erős Magyarországra, a Mi Hazánkra- írta a voksolás után.

Toroczkai László Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületében egyéni képviselőjelöltként insult, a kormánypárti Mihálffy Béla és az ellenzéki Mihálik Edvin a legnagyobb riválisa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.