Politika

Szijjártó Péter: Mihálffy Béla rácáfolt a sztereotípiákra

Szijjártó Péter: Mihálffy Béla rácáfolt a sztereotípiákra

2022. április 6., szerda
Szijjártó Péter: Mihálffy Béla rácáfolt a sztereotípiákra

Szegeden találkozott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Nikola Selaković szerb külügyminiszter. A két miniszter találkozóján ott volt Mihálffy Béla, a kormánypártok országgyűlési képviselője is.

A sajtótájékoztatón Szijjártó Péter külön gratulált a szegedi politikusnak, aki a hétvégén biztos győzelmet szerezve egyéni képviselőként jutott a Parlamentbe. - Szeretném jelezni, hogy itt a két kifejezés, hogy fideszes képviselőként és Szegeden nyerte meg az egy mondatban szerepel. Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy amikor egy héttel ezelőtt voltam, akkor azt hallottam hogy itt a fideszes jelöltek esélytelenek, a nagyyobb városokat a Fidesz mind el fogja bukni. Ehhez képest ránézünk a választási térképre, csak a Balaton kék-mondta Szijjártó Péter, aki fantasztikusnak nevezte Mihálffy Béla győzelmét és hozzátette, hogy a képviselő rácáfolt azokra a sztereotípiákra, amit mesterségesen próbáltak építettek a megyei jogú városok terén Magyarországon.

Szijjártó Péter külön köszönetet mondott azért, hogy Mihálffy Béla a kampányban is többször is kiállt a határkerítés létjogosultsága mellett. A szegedi képviselőnek gratulált Nikola Selaković is a sajtótájékoztatón

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.