Közélet

Rendkívüli események: több körzetben rosszul lettek

Rendkívüli események: több körzetben rosszul lettek

2022. április 3., vasárnap
Rendkívüli események: több körzetben rosszul lettek

Az NVI honlapján részletes információkat közölnek az egyes szavazóköröket megzavaró rendkívüli eseményekről. Ahogy minden választáskor, úgy most is akad belőlük pár, már a korai óráktól kezdődően:

  • Békéscsabán a Békés megyei 1-es választókerület 7. szavazókörében az SZSZB egyik delegált tagja rosszul lett. A bizottság értesítette a mentőket, akik a helyszínre megérkeztek és elszállították az érintett személyt. A bizottság megfelelő létszámmal tud tovább működni, a szavazás jogszabályok szerint folytatódott.
  • Kiskunfélegyházán egy idős választópolgár a szavazófülkében rosszul lett 6:40-kor. Elájult, fejét beütötte. Segélyhívót értesítettek, a kiérkező mentőápoló kikísérte további ellátás céljából. Az esemény ellenére a szavazás zavartalanul folyt.
  • Budapest XIV. kerületében, a budapesti 8-as választókerület 14. szavazókörében a szavazókört át kellett költöztetni, mivel az épület nem volt megfelelő állapotban. A világítás hiánya miatt a berendezést költöztetni kellett, Az épület üzemeltetője nem állt rendelkezésre a probléma megoldására. A berendezést az épületen belül költöztették át máshová.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.