Politika

Nem kétharmadnyian szeretik a narancsot, hanem ilyen sokan utálták a moslékot

Nem kétharmadnyian szeretik a narancsot, hanem ilyen sokan utálták a moslékot

2022. április 8., péntek
Nem kétharmadnyian szeretik a narancsot, hanem ilyen sokan utálták a moslékot

- A Fidesz szavazótáborában rengeteg olyan választópolgár van, akik igencsak nem kritikátlanok a kormányzás minőségével, főleg nem a kormánypropagandával” – mondta Schiffer András az InfoRádiónak.

- A Fidesz közel hárommillió, de lehet, hogy most már hárommillió szavazója között nagyon sokan vannak, akiknek egyébként tele van a hócipőjük Orbán kormányzási stílusával. Tele van a hócipőjük ezzel a felhalmozó kapitalizmussal, egy csomó olyan ember van, akinek millió problémája van a kormánnyal, millió érvet fel tud sorolni arra, hogy miért kéne elzavarni Orbán Viktort, hogy lehetőleg vissza se térjen. Egyetlen érvet nem tud mondani, hogy miért kéne ezt az ellenzéket a kormányrúdhoz segíteni” – emelte ki az LMP alapítója

Schiffer András kiemelte:

nem kétharmadnyian szeretik a narancsot, hanem ilyen sokan utálták a moslékot.

Ha marad ez az ellenzék, 2026-ban tovább nőhet a kormánypártok támogatottsága-tette hozzá.

Néhány héttel ezelőtt Schiffer András volt az, aki egy interjúban éles kritikát fogalmazott meg az ellenzéki összefogással szemben, akkor azt mondta: Márki-Zay Péterrel szemben nincsen karaktergyilkosság, mert elég, ha szerepel.

A teljes beszélgetést ide kattintva tudja meghallgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.