Sport

Minden jegy elkelt a Szeged-Veszprém rangadóra

Minden jegy elkelt a Szeged-Veszprém rangadóra

2022. április 29., péntek
Minden jegy elkelt a Szeged-Veszprém rangadóra

Két héttel ezelőtt 30–28-ra kikapott a Pick Szeged Gyöngyösön, így holnap 17.15-től mindenképpen győzniük kell a kékeknek itthon a Telekom Veszprém ellen, hogy megnyerjék az alapszakaszt, és a Pick Arénában rendezzék a döntőt.

Teltház előtt játszhat otthon a Pick Szeged a másik legrangosabb magyar csapat, a Telekom Veszprém ellen holnap. Egy héttel a kupaelődöntő után holnap már a bajnoki alapszakasz 22. fordulójában csap össze egymással a címvédő hazai csapat és a veszprémiek.

Győrben harminc perc játékot követően még 17–15-re vezettek a Tisza-partiak, de a szünet után 30–27-re nyert a későbbi aranyérmes.

Bogdan Radivojevics úgy vélekedett, mindkét félidőben teljesen motiváltan léptek pályára, ami meg is látszott a csapat teljesítményén. Szerinte nagy különbség nem volt a két félidő között, de a második játékrész rámutatott néhány hibára.

A szerb válogatott jobbszélső a veszprémiek ellen csak egyszer talált kapuba, a bronzmérkőzésen viszont ihletett formában játszott, és kilenc gólt szerzett. Ebből csupán hármat büntetőből.

A THW Kiel elleni avatómérkőzést követően ismét telt ház előtt fogadhatja ellenfelét a Szeged a Pick Arénában. A szuperrangadóra már elővételben elkelt minden jegy, 8300-an lesznek ott a lelátón a klub közlése szerint. 

(Délmagyar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.