Politika

Megalakult az MSZP frakciója Szabó Sándorral

Megalakult az MSZP frakciója Szabó Sándorral

2022. április 28., csütörtök
Megalakult az MSZP frakciója Szabó Sándorral

Megalakította parlamenti frakcióját a Magyar Szocialista Párt (MSZP), melynek a Csongrád-Csanád megyei 1-es választókerületben megválasztott Szabó Sándor is a tagja.

A párt azt írja közösségi oldalán: a képviselőcsoport az alakuló ülésén egyhangú döntéssel frakcióvezetőnek választotta Dr. Tóth Bertalant, helyetteseinek pedig Dr. Gurmai Zitát és Dr. Harangozó Tamást.

Arról is döntött a szocialista frakció, hogy részt vesz az alakuló ülésen, valamint a parlamenti bizottsági munkában is. Erre vélhetően nagy hatással volt a kormány azon kijelentése, miszerint sem bizottsági tag, sem képviselő nem lehet, aki nem vesz részt a parlament alakuló ülésén.

Szabó Sándor szintén az MSZP képviselői közt van, 2018 után ismét győzni tudott az országgyűlési választásokon a fideszes Bartók Csabával szemben - egyben ő az egyetlen ellenzéki politikus, aki Csongrád-Csanád megyében egyéniben tudott mandátumot szerzeni idén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.