Márki-Zay Péter reagált Lázár János invitálására

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hódmezővásárhely polgármestere jó ötletnek tartja a munkamegbeszélést, bár számára furcsa, hogy Lázár János által hangsúlyozottan nem nyilvános munkamegbeszélésre csak nyilvánosan hívta meg őt, személyesen nem.

Portálunk korábban már beszámolt arról, hogy a térség országgyűlési képviselője munkamegbeszélésre hívta Márki-Zay Pétert. A hódmezővásárhelyi polgármester az ATV híradójának nyilatkozva furcsának nevezte, hogy az országgyűlési képviselő által hangsúlyozottan nem nyilvános találkozóra csak nyilvánosan hívta meg őt Lázár, elmondása szerint ugyanis személyesen nem kereste fel a fideszes politikus.

Nagyon érdekes módon ez csak nyilvánosan jutott el hozzám, pedig a telefonszámom megvan Lázár Jánosnak. Én telefonon kerestem és gratuláltam neki miután joggal kérték rajtam számom, hogy miért nem tettem ezt még meg

-mondta Márki-Zay Péter.

A polgármester kitért arra, hogy ő az elmúlt időszakban is mindig nyitott volt erre, az önkormányzati választások után is megígérte a választóknak, hogy felkeresi Lázárt, ezt pedig meg is tette, a találkozó azonban végül nem jött össze.

Remélem, hogy most ez össze fog jönni

-fűzte hozzá.

Borítókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Előző sztori

Négyéves az ország legnagyobb zenekara, a CityRocks!

Következő sztori

Több mint százötven határsértőt tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében