Politika

Különleges rekordot állított fel Lázár János

Különleges rekordot állított fel Lázár János

2022. április 30., szombat
Különleges rekordot állított fel Lázár János

A hódmezővásárhelyi fideszes országgyűlési képviselő a legfiatalabb honatya, aki legalább hatodszor nyert egyéni mandátumot.

Az új Országgyűlésben egy különleges rekord máris a Csongrád-Csanád megyei négyes választókerületet képviselő Lázár Jánosé. Az országgyűlési képviselő azon kevesek közé tartozik, akik azzal büszkélkedhetnek, hogy immár legalább hat alkalommal tudtak egyéniben diadalmaskodni parlamenti választáson.

Lázár Jánost egyéniben 2002-ben, 2006-ban, 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban és 2022-ben is országgyűlési képviselővé választották körzetében. A 199 képviselőből mindössze 15 olyan akad, aki hét, valamint 4 fő, aki hat egyéni választókerületi győzelmet tudhat magáénak eddig a lakosok bizalmát elnyerve. Közülük a legidősebb a 73 esztendős Lezsák Sándor, a legfiatalabb pedig 47 évével Lázár János.

Forrás: promenad24.hu
Borítókép: Bánkúti András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.