Közélet

Kovács Gergely: a szavazás a demokrácia legnagyobb sikere

Kovács Gergely: a szavazás a demokrácia legnagyobb sikere

2022. április 3., vasárnap
Kovács Gergely: a szavazás a demokrácia legnagyobb sikere

A szavazás a demokrácia legnagyobb sikere - mondta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, miután leadta voksát vasárnap délután Budapesten.

Kovács Gergely azt mondta: fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, aki a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra (MKKP) szavaz, "a többieknek annyira nem fontos szerintem, hogy elmenjenek".

Közölte: végeztek egy "reprezentatív egyfős közvélemény-kutatást", ahol az MKKP száz százalékon áll, úgyhogy nyugodtan várják az esti eredményeket. "Alaposan átvizsgáltuk a közvélemény-kutatásokat, és teljesen egyértelmű az eredmény, hogy vagy bejutunk a parlamentbe vagy nem" - jelentette ki a párt elnöke.

Kovács Gergely megjegyezte: egyébként a választás legnagyobb tétje az, hogy "megtámadja-e a ganümédészi galaktokolonialista párt a Földet". "Amennyiben nyerünk, akkor nem fogják" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.