Politika

Donáth Anna: Orbán Viktor ezerszer hatékonyabban politizál, mint bármelyikünk

Donáth Anna: Orbán Viktor ezerszer hatékonyabban politizál, mint bármelyikünk

2022. április 29., péntek
Donáth Anna: Orbán Viktor ezerszer hatékonyabban politizál, mint bármelyikünk

A Momentum elnöke úgy vélekedik, hogy Orbán Viktor miniszterelnök „kitartása megkérdőjelezhetetlen, folyamatosan képes tanulni, és elképesztően gyorsan tud reagálni az aktuális változásokra.”

Donáth Anna, a Momentum elnöke a magyar hangnak adott interjújában fejtette ki, hogy Orbán Viktor ezerszer hatékonyabban politizál, mint a többi magyar politikus. A Momentum politikusa azt is kijelentette, hogy április 3-a tanulsága szerinte az volt, hogy a hat párt összeadása nem több, hanem kevesebb szavazót hoz.

Az ellenzék vidéki jelenléte

Donáth Anna szerint az ellenzéki együttműködésnek nagy szerepe lehet a vidéki jelenlét megszervezésében.

Egyik párt sem képes arra, hogy négy éven belül olyan erősen legyen jelen önállóan, ahogyan arra szükség lenne.

-mondta, majd kiemelte,

"A legfontosabb, hogy mindenki a saját politikai közösségén belül szembenézzen a történtekkel, és rázza fel a szimpatizánsait, mert elképesztő apátia van".

Mit tanulhat az ellenzék Orbán Viktortól?

Arra a kérdésre, hogy mit tanulhat az ellenzék Orbán Viktortól azt válaszolta, hogy szerinte nem jó vezető az, aki személyiségéből adódóan nem képes veszíteni, mégis az látszik, hogy Orbán Viktornak ad egy olyan lendületet, amit lehet, hogy másnak is érdemes eltanulnia.

Donáth Anna azt is elmondta, hogy szerinte

a miniszterelnök kitartása megkérdőjelezhetetlen, folyamatosan képes tanulni, és elképesztően gyorsan tud reagálni az aktuális változásokra.

Forrás és fotó: mandiner.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.