Közélet

Donáth Anna 70-80 százalékos részvételi arányt vár

Donáth Anna 70-80 százalékos részvételi arányt vár

2022. április 3., vasárnap
Donáth Anna 70-80 százalékos részvételi arányt vár

A Momentum elnöke szerint a többség kormányt akar váltani, le akarja váltani ezt a rendszert. Donáth Anna vasárnap kijelentette: a Momentum és a párt aktivistái mindent megtettek ennek érdekében. Rengeteg ember gondolja úgy, hogy ennek a rendszernek itt és most véget fogunk vetni - mondta újságíróknak az ellenzéki párt elnöke, miután a főváros XI. kerületében, a kelenvölgyi általános iskolában berendezett szavazóhelyiségben leadta szavazatát.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a Momentum aktivistái házról házra jártak az elmúlt időszakban, mert "ebben az igazságtalan választási rendszerben nincs más út, mint mindenkivel egyenként beszélni".

Azt mondta, ő ezért optimista, és 70 és 80 százalék közé várja a részvételt az országgyűlési választáson. Szerinte a télies időjárás miatt sokan csak később indulnak el, ám az a lényeg, hogy mindenki menjen el szavazni.

"Látszik, hogy a Fidesz érzi azt, hogy elveszítheti a választást, ugyanis az összefogás hegyeket mozgatott meg. Hogy ez ebben a túlsúlyban mire lesz elegendő, az kiderül este" - fogalmazott Donáth Anna.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.