Politika

Így vonultak a Békemenetre a helyi politikusok - már aki odatartott

Így vonultak a Békemenetre a helyi politikusok - már aki odatartott

2022. március 15., kedd
Így vonultak a Békemenetre a helyi politikusok - már aki odatartott

Több helyi politikus is elindult a Békemenetre ma reggel. Feltéve, ha egyáltalán odaindultak, mert akadt, aki másfelé vette az irányt.

A helyi ellenzék tegnap már több körben, a Klauzál téren és Kiskundorozsmán is megemlékezett a márciusi ifjakról, ma pedig közülük sokan kilátogattak a Békemenetre, melynek indulásánál mi is ott voltunk. Ez azonban persze nem gátol meg senkit abban, hogy a közösségi oldalán ne legyen mindeközben aktív - sőt.

A Csongrád-Csanád megyei 1. választókerület kormánypárti képviselő-jelöltje, Bartók Csaba szerényen csak az egyik Kossuth-nótából idézett ma reggel. Azóta sem mutatott semmilyen aktivitást a Facebook-oldalán. Emlékeztetőül: az október 23-i Békemeneten még videón is bejelentkezett.

Chovanecz Kata fideszes képviselő utoljára tegnap posztolt, amiben jelezte: ő sem marad le a Békemenetről.

Német Ferenc képviselő a Budapestre tartó buszról bejelentkezett.

Mihálffy Béla a szegedi csapatról feltöltött egy kisebb csokor fotót a közösségi oldalára. Bartók Csabával is közösen szelfizik.

És végül Szegedtől kissé távolabb, Vásárhelyről is elindult a szintén kormánypárti Lázár János. Ő azonban nem a Békementre, hanem Marosvásárhelyre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.