Kultúra

Virtuális kiállítást ,,nyitott" a Móra Ferenc Múzeum

Virtuális kiállítást ,,nyitott" a Móra Ferenc Múzeum

2022. február 23., szerda
Virtuális kiállítást ,,nyitott" a Móra Ferenc Múzeum

Új virtuális kiállítás „nyílt meg” a Móra Ferenc Múzeum honlapján. A virtuális tárlat a legfontosabb egykori szegedi fotósok életét és munkásságát mutatja be sok-sok érdekes archív fotó mellett - írja a Múzeum sajtóközleményében.

Újabb virtuális kiállítás került fel a szegedi Móra Ferenc Múzeum honlapjára. A tárlat a szegedi fényképészek és fotóstúdiók, azaz a régi fényírók és fényirdák világát mutatja be. Megjelennek Letzter Lázár, Lauscher Lipót és Keglovich Emil felvételei, melyek komoly korlenyomatokként fontos részei Szeged történetének.

A virtuális tárlat a fotósok és műtermek mellett sokszínű fotókollekciót is bemutat Szeged múltjából. Megjelenik a képek között a Nagyárvíz pusztítása, a lebombázott egykori belvárosi híd építése, ikonikus szegedi közterek és épületek, híres emberek, egyéni portrék és csoportképek is

A kiállítás ide kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.