Politika

Történelmi mélypont: melegpornós kampányvideóval nyomul Márki-Zay Péter

Történelmi mélypont: melegpornós kampányvideóval nyomul Márki-Zay Péter

2022. február 22., kedd
Történelmi mélypont: melegpornós kampányvideóval nyomul Márki-Zay Péter

Újabb kommunikációs atombombát vetett be a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Egyre jobban élesedik a választási kampány, Márki-Zay Péter stábja ebből kifolyólag úgy gondolhatta, itt az ideje valami váratlant húzni. Történelmi léptékkel nézve is páratlan alkotás született, ugyanis korábban még egyik oldal sem próbált meg politikai tőkét kovácsolni burkolt melegpornóval, most azonban erre is sor került. A Mindenki Magyarországa Mozgalom Facebook-oldalán megjelent videóban az egykori fideszes EP-képviselő, Szájer József botrányára hívják fel a figyelmet, meglehetősen sajátos, lesarkított módon.

Orbán szerint védhetetlen, amit Szájer tett
– Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett európai parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük – nyilatkozta Szájer József lemondását követően Orbán Viktor.

Az MMM követői között sem ért el osztatlan sikert a videó, erről kiválóan tanúskodik a bejegyzés alatti legnépszerűbb hozzászólás is:

Nem ez az első alkalom, hogy egy váratlan videóval próbált nagyot robbantani MZP. Január közepén ezzel a nehezen értelmezhető performansszal rukkolt elő a baloldal miniszterelnök-jelöltje:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.