Politika

Mihálik Edvinnek is hamar összejött az 500 ajánlás

Mihálik Edvinnek is hamar összejött az 500 ajánlás

2022. február 12., szombat
Mihálik Edvinnek is hamar összejött az 500 ajánlás

Mihálffy Béla után Mihálik Edvin is bejelentette, hogy összegyűltek az induláshoz szükséges ajánlások.

Mint arról lapunk beszámolt, a szegedi képviselőjelöltek közül elsőként a fideszes Mihálffy Béla gyűjtötte össze az induláshoz szükséges 500 aláírást. Nem sokkal később kihívója, a momentumos Mihálik Edvinnek is összegyűltek az ajánlások.

https://szegedma.hu/2022/02/ez-gyors-volt-maris-osszegyult-a-szukseges-alairas-mihalffy-belanak

– Egyetlen délelőtt alatt összegyűltek az indulásomhoz szükséges ajánlások! Köszönöm, hogy Szegeden és a Homokhátságon is ilyen rengetegen támogattak! És köszönöm az önkénteseinknek, hogy egyszerre kilenc helyszínen, ilyen gyorsan sikerült összegyűjteni az aláírásokat – írta közösségi oldalán a politikus, aki Mihálffyhoz hasonlóan továbbra is gyűjti az aláírásokat.

Mint arról a SzegedMa beszámolt, szombattól hivatalosan is megkezdődött szombaton az április 3-ai országgyűlési képviselő-választás és a vele egy napon rendezendő népszavazás kampányidőszaka, és életbe léptek a kampányra vonatkozó szabályok. A választópolgárok két hétig ajánlhatnak egyéni választókerületi képviselőjelölteket a parlamenti választásra. A választópolgárok gyakorlatilag “képviselőjelölt-jelölteket” ajánlhatnak, hiszen csak akkor lesz valakiből hivatalos jelölt, ha sikerül összegyűjtenie 500 érvényes ajánlást, és az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság nyilvántartásba is veszi.

Minden fontos tudnivaló a kampányidőszakról:

https://szegedma.hu/2022/02/hivatalosan-is-elkezdodott-a-kampanyidoszak-magyarorszagon

Kiemelt kép: Mihálik Edvin Facebook-oldala.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.