Politika

Megünnepelték a nagyokat bakizó Márki-Zay Pétert a kommunizmus áldozatainak emléknapján

Megünnepelték a nagyokat bakizó Márki-Zay Pétert a kommunizmus áldozatainak emléknapján

2022. február 26., szombat
Megünnepelték a nagyokat bakizó Márki-Zay Pétert a kommunizmus áldozatainak emléknapján

A SzegedMa írta meg elsőként, hogy Charlie koncerttel ünnepelteti magát Márki-Zay Péter a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján, ugyanis “zenés, vidám retro estre” hívta követőit a hódmezővásárhelyi polgármester, ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

https://szegedma.hu/2022/02/charlie-koncerttel-unnepelteti-magat-marki-zay-peter-a-kommunizmus-aldozatainak-emleknapjan

Miközben a szomszéd országban háború dúl, a miniszterelnök-jelölt támogatói Gyöngyösi Ferenc népzenei együttesének tapsoltak, Szíj Melindát hallatták, az Aradi-Varga Show egyik felének Orbán-paródiáján nevettek és Charlie koncertjén vigadtak pénteken késő délutántól - számolt be a Délmagyarország.

Nem mondta le a bulit

A közösségi felületen többen is felszólították a polgármestert, hogy mondja le a bulit, az emléknapra és az orosz-ukrán háborúra való tekintettel, de nem tette.

A bulit szervező Tiszta Vásárhelyért Egyesület

sebtében összehozott pénteken délelőtt egy, a kommunizmus áldozataira emlékező programot is az Emlékpontnál, ahol Márki-Zay Péter polgármester, a balliberális oldal miniszterelnök-jelölje Kovács Imrének nevezte Kovács Béla kisgazdapárti politikust, akinek elhurcolásának évfordulója 2000 óta a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja Magyarországon.

A polgármester a pénteken délelőtti rendezvény végén, valószínűleg azért, mert figyelmeztették erre, kimagyarázta a tévedést, majd mondott egy kampánybeszédet és a végén meghívott mindenkit a délutáni bulijába.

A felszabadulást ünnepelte Márki-Zay

– Most annak örülünk, hogy négy éve Hódmezővásárhely felszabadult – mondta beszéde elején Márki-Zay Péter, aki hosszasan sorolta vélt, vagy valós eredményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.