Politika

Közzé tették Gattyán pártjának a jelöltjeit, ők lesznek Csongrád-Csanádban

Közzé tették Gattyán pártjának a jelöltjeit, ők lesznek Csongrád-Csanádban

2022. február 15., kedd
Közzé tették Gattyán pártjának a jelöltjeit, ők lesznek Csongrád-Csanádban

Hétfőn tették közzé a Megoldás Mozgalom weboldalán annak a 106 embernek a névsorát, akiket a Gattyán György-féle párt indít az idei választáson - pár érdekes név mellett megkerestük, kik lesznek Szeged környékén a jelöltek.

A telex korábban már kiszemelte az olyan ismertebb személyeket a Megoldás Mozgalom soraiból, mint például Détári Lajos egykori válogatott futballistát vagy Janicsák István a Z'Zi Labor énekesét. Róluk eddig is lehetett hallani, ám most, hogy teljes a névsor, pár néhány úabb érdekes szereplőt is fel lehet fedezni rajta.

A HVG szúrta ki például, hogy Gattyánék indítják Popovics Juditot, azt a tatai önkormányzati képviselőt, aki Tatabányán és környékén indult volna az előválasztáson a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeként, de nem kapott frakció-befogadónyilatkozatot a pártoktól, így nem indulhatott el.

A Csongrád-Csanád megyei jelöltekről egy fotó és rövid bemutatkozás mellett - bár kinek ez, kinek az hiányzik - megtudhatjuk, melyik választókörzetben indul a képviselői székért. Ha kíváncsiak bővebben a jelöltekre, ide kattintva tudnak tájékozódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.