Politika

Bartók Csaba: a kommunisták ismét vissza akarnak térni közénk

Bartók Csaba: a kommunisták ismét vissza akarnak térni közénk

2022. február 24., csütörtök
Bartók Csaba: a kommunisták ismét vissza akarnak térni közénk

Csongrád-Csanád megye 1-es választókörzetében fideszes országgyűlési képviselő-jelöltje a Kommunista Diktatúra Emléknapján megtartott koszorúzás alkalmából tartott beszédet. Beszédében elmondta: meg kell tanítanunk a fiataloknak, hogy ,,a szabadság nem magától értetődő dolog, minta levegővétel".

A képviselő szerint ,,meg kell tanulnunk és meg kell tanítanunk" megvédeni a szabadságot.

,,Mi magyarok minden egyes napon a szabadságot választjuk, mert megértettük, hogy csak akkor lehet jövünk, ha az egyszerre szabad és magyar." - mondta.

Emlékeztetett ugyanakkor, hogy ugyanúgy, mint 1947-ben, úgy 2000 és 2010 között is megpróbáltak az országgal újat húzni a kommunista erők. ,,Kifosztották és csődbe vitték az egész országot és most újra ez a céljuk." Szerinte a kommunisták és a fasiszták együtt a liberálisokkal próbálják meg visszasegíteni Gyurcsányt a hatalomba. Mindezt teszik ,,bárány bőrbe bújva, liberálisoknak kiadva magukat."

Bartók szerint most annyi a dolgunk, hogy menjünk tovább előre az országépítő úton, ne dőljünk be a hazugságokat. Kiemelte: ahogyan a kommunizmus bűnei sem évülnek el soha, ugyanúgy a 2006-os szemkilövetések sem.

,,Köszönjük az ország megannyi ismert és kevésbé ismert hősének, hogy ma szabadságban, demokráciában élhetünk." - mondta.

Külön megköszönte nekik, hogy nemzedékről nemzedékre adták tovább, mi a hazafiság, az önbecsülés és a magyarság jelentése. Most azonban szerinte nekünk kell lépéseket tennünk április 3-án, mert a tét óriási. ,,Legyünk ott minél többen." - zárta gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.