Sport

A második félidőben hengerelt a Pick Szeged

A második félidőben hengerelt a Pick Szeged

2022. február 19., szombat
A második félidőben hengerelt a Pick Szeged

Az első félidőben tapadt a Tatabánya a házigazda Szegedre, a remekül védő Bartucz Lászlónak is köszönhetően. A Tisza-partiak 13–12-re vezettek a szünetben. A második játékrész elején hamar meglépett a Szeged. A 46. percben Ancsin Gábor talált be, ezzel háromra zárkózott a Bányász. Ennél közelebb azonban nem került már riválisához a vendégcsapat, a Szeged magabiztos győzelmet aratott.27–21

A szegediek legközelebb február 24-én, csütörtökön, 20 óra 45 perckor az EHF Bajnokok Ligájában a Meskov Breszt ellen lépnek pályára.

Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged vezetőedzője: – Nem könnyű negyvennyolc órán belül a második mérkőzést játszani, pláne egy hétórás utazással együtt. Már az első félidőben vezethettünk volna nagyobb különbséggel, de a lerohanásaink nem sikerültek. A második játékrészben rengeteget segített nekünk Mackovsek. Amikor ő fenn van a pályán, teljesen más képet fest a védekezésünk. Igyekeztünk minél inkább rotálni, éppen ezért játszottunk hét a hat ellen is, mert csak egyetlen jobbátlövőre számíthattam. Tovább nehezíti a helyzetünket, hogy Bombac megsérült, kevesen vagyunk, nehéz így elvégezni a kétkapus edzéseket.

Férfi kézilabda NB I., 15. forduló.
Pick Szeged–Grundfos Tatabánya KC 27–21 (13–12)

Szeged, Pick Aréna.Vezette:Fekete T., Tóth D.
Pick Szeged:Alilovic – Radivojevics 3/1, Garciandía 3, Bombac 3, Bánhidi 3, Bodó 2, Blonz.Csere:Mikler (kapus),Gaber, Henigman, Mackovsek, Rosta 2, Martins 3, Frimmel 2/1, Sostaric 3, Szilágyi 1.Vezetőedző:Juan Carlos Pastor.
Grundfos Tatabánya KC:Bartucz – Hornyák B., Ancsin 2, Sztojnics 1, L. Urban 1, Zdolik 7, Fekete D.Csere:Perényi (kapus),Győri M. 4/3, Juhász Á. 4, Balogh, Bodor 2, Fotache 1.Vezetőedző:Dragan Djukics.
Hétméteres:2/1, ill. 3/3.
Kiállítás:2, ill. 0 perc.

pickhandball.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.