Sport

55 nap után újra hazai pályán a Szeged-Csanád GA

55 nap után újra hazai pályán a Szeged-Csanád GA

2022. február 4., péntek
55 nap után újra hazai pályán a Szeged-Csanád GA

Idén először lép pályára a Szent Gellért Fórumban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Dragan Vukmir csapata a kiesés elől menekülő Budafokot fogadja szombaton 17 órakor.

Döcögős rajt

A múlt heti, III. Kerület elleni döntetlent követően ismét egy fővárosi csapattal mérkőznek meg a szegediek: ezúttal az előző szezonban még az élvonalban szereplő Budafok ellen gyarapíthatják pontjaik számát. A nyitófordulóban a piros-feketék 2-1-es vereséget szenvedtek a Csákvár otthonában, így a kiesőzónába sodródtak, jelenleg tizenkilenc ponttal a 18. helyen szerénykednek, míg Germán Tamásék továbbra is az ötödik helyen állnak a tabellán.

Vukmir igazi csatára számít

A táblázaton elfoglalt helyezés ellenére nehéz mérkőzésre számít Dragan Vukmir.
– Mozgalmas időszak elé nézünk, hiszen egy hét alatt három mérkőzést játszunk. Mindig a soron következő feladatra, jelen esetben a Budafok elleni meccsre koncentrálunk. Kikaptak az első fordulóban és ezzel kiesőhelyre sodródtak. Nagyon nehéz összecsapásra, egy igazi csatára számítok, amelyen természetesen a három pont megszerzése a célunk – nyilatkozta a klub honlapjának a vezetőedző.

Mentálisan lépne előre a Budafok

Csizmadia Csaba szerint csapatának leginkább mentálisan kell előrelépnie.
– A mutatott játékkal és a játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, megvannak a helyzeteink a meccseken. Ha ezek végre gólokkal és eredményekkel párosulnak, akkor túllendülünk a hullámvölgyön – fogalmazott a budafokiak trénere.

Mumus
A Szeged-Csanád GA 2011 óta íródó története során eddig öt alkalommal találkozott a Budafokkal, a mérleg pedig nem túl hízelgő a Tisza-partiakra nézve: két döntetlen mellett három BMTE-siker született. A legutóbbi összecsapás 1-1-es döntetlennel zárult. Érdekesség, hogy Temesvári Attila gólja volt az első, amelyet a Budafok ellen szereztek a kék-feketék az öt mérkőzés alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.