Politika

Márki-Zay Péter kigyógyult a koronavírusból

Márki-Zay Péter kigyógyult a koronavírusból

2022. január 24., hétfő
Márki-Zay Péter kigyógyult a koronavírusból

A közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt a hétvégén folytatja is az országjárást.

Múlt hét szerdán számolt be Hódmezővásárhely polgármestere arról, hogy pozitív koronavírus-tesztet produkált. Mint akkor írta, az ATV stúdiójába lépés előtt még minden rendben volt, hajnalban kezdte érezni a tüneteket. Három oltás mellett, enyhe megfázásos tünetekkel vészelte át a betegséget, 5 nappal később, ma már negatív tesztje volt, az új karanténszabályoknak megfelelően már nem kell izolálnia magát.

Mint azt a közösségi oldalán írja, hétvégén máris folytatja az országjárást:

Negatív lett a tesztem, köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a támogatást. Hétvégén folytatódik az országjárás, alig várom, hogy személyesen találkozzam Önökkel. Csak felfelé!

A múlt héten egyébként Csongrád-Csanád megye valamennyi településének polgármestere nyílt levélben szólította fel a politikust arra, hogy lehetőleg ne kampányoljon az ő házuk táján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.