Közélet

Plüsseső várható a Pick Szeged mérkőzésén

Plüsseső várható a Pick Szeged mérkőzésén

2021. december 4., szombat
Plüsseső várható a Pick Szeged mérkőzésén

Szombaton este 18 órától az Eger ellen játsza soron következő bajnoki mérkőzését a Pick Szeged. A szerdai aalborgi BL vereség után az ítélet idő miatt csak megkésve, csütörtökön ért haza a csapat Dániából. A szakmai stáb éppen ezért pénteken hívta edzeni a játékosokat.

Az egriek eddig két győzelmet szereztek a szezonban és a 12. helyey állnak a tizennégy csapatos bajnokságban. A listavezető és veretlen Pick Szeged legutóbb, tavaly novemberben 47-27-re nyert hazai pályán a hevesiek ellen.

A gólok mellett plüssok is "potyognak" majd az Újszegedi Sportcsarnokban. A Pick Szeged ugyanis arra kéri a szurkolókat, hogy aki tud, az vigyen magával egy plüss figurát a meccsre, és a kezdősípszó előtt dobja be a pályára. Az így összegyült játékokkal rászoruló gyerekek karácsonyát teheti szebbé a klub.

TIZENNÉGY MEGHÍVÓ AZ EURÓPA BAJNOKSÁGRA

A januári ma­­gyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra kihirdették a huszonnégy résztvevő válogatott bő játékoskereteit. A Pick Szegedből ti­­zennégy játékos kapott meghívót. A magyarok közül Bánhidi Bece, Bodó Richárd, Mikler Roland, Rosta Miklós készülhet a hazai Európa-bajnokságra, a szlovénoknál Dean Bombac, Nik Henigman, Borut Mackovsek és Mario Sostaric kapott meghívót. A norvégoknál Alexander Blonz, Kent Robin Tönnensen lehet ott a kontinenstornán, a spanyolokná Imanol Garciandía, az osztrákoknál Sebastian Frimmel, a szerbeknél Bogdan Radivojevics, míg a portugáloknál Miguel Martins képviselheti a Pick Szegedet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.