Politika

Sürgősségi műtéten van túl Márki-Zay Péter

Sürgősségi műtéten van túl Márki-Zay Péter

2021. december 19., vasárnap
Sürgősségi műtéten van túl Márki-Zay Péter

A baloldal miniszterelnök-jelöltje lemondta a vasárnapi eseményeit.

Jól sikerült sürgősségi műtéten vagyok túl. A kampány nem áll meg, pár nap múlva begipszelt kézzel folytatom."

írta a Facebook-oldalán Márki-Zay Péter.

A bejegyzés szerint a szombat estét az egyik budapesti strandfürdőben töltötte a családjával, ahol a közös játék során baleset érte. A hamar elvégzett orvosi vizsgálat a bal kezem egyik csontjának olyan jellegű törését állapította meg, amit operálni kellett. A műtét vasárnap reggel megtörtént, a sebész elmondása szerint rendben ment – fogalmazott az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Korábban írtuk:

Márki-Zay Péter a közösségi oldalán szűkszavú bejegyzésben közölte, hogy elmarad a szokásos, vasárnapi élő bejelentkezése. A posztból az okokra nem derül fény. Pár perccel később Csirák Dalma a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) sajtóreferense közölte, Márki-Zay mai Mikulás-gyáras látogatását programjában bekövetkezett váratlan változás miatt törölni kellett.

Az ellenzéki előválasztás győztese a napokban arról beszélt, nem tartja kizártnak, hogy a pártok kivárnak, azért nem kampányolnak, sőt azt sem, hogy előállnak majd egy miniszterelnökjelölt-cserével. A vásárhelyi polgármester furcsállja a legfrissebb szivárogtatást egy kutatásról, amely hatalmas előnyt mért a Fidesznél.

https://szegedma.hu/2021/12/miniszterelnokjelolt-cseretol-tart-marki-zay-peter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.