Közlekedés

Ismét járható péntektől a Stefánia autóval

Ismét járható péntektől a Stefánia autóval

2021. december 16., csütörtök
Ismét járható péntektől a Stefánia autóval

Visszakapja az autós forgalom a Stefániát pénteken. Sajnos csak ideiglenesen, januárban folytatják a munkálatokat. Az Oskola utcán az időjárástól függően karácsonyig folynak a munkálatok.

December 17-én kapják vissza az autósok a Stefánia park melletti szakaszát és a színházi körforgalmat erre alkalmas ideiglenes burkolattal. Kikerülnek a KRESZ-táblák, az útburkolati jeleket az időjárás függvényében csak később festik fel. A munkálatokat előreláthatólag januárban folytatják.

Addig is az eredeti forgalmi rend áll vissza a Stefánián és annak mellékutcáin. A Híd utcán és annak mellékutcáiban pedig az új forgalmi rend lesz érvényben, így kizárólag csak a Stefánia felől hajthatunk fel a Belvárosi hídra, a csomópontban az Újszeged felé közlekedők zöld lámpája kétszer hosszabb ideig fog tartani.

A Deák Ferenc utcából viszont megszűnik a híd felé balra kanyarodás.

Az Oskola utcában a járda építésén a belváros irányából karácsonyig még dolgoznak, a Tisza felöli oldalt már befejezték. A munkálatok várhatóan jövő nyárra készülnek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.