Kultúra

Bejelentették a mórahalmi Lovas Színház új évadát

Bejelentették a mórahalmi Lovas Színház új évadát

2021. december 14., kedd
Bejelentették a mórahalmi Lovas Színház új évadát

a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház 2022-ben is izgalmas előadásokkal várja majd a közönséget. Nógrádi Zoltán polgármester az évadot bemutató keddi sajtótájékoztatón elmondta, a nyári programsorozat olyan színházi élményt kínál a kisváros és a térség lakóinak, illetve a Mórahalomra érkezőknek, ami korábban csak a nagyvárosokban volt elérhető.

A mórahalmi szabadtéri színpadon Június 11-én Péter-Szabó Szilvia koncertjével indul az új évad. A hónap közepén visszatér a Nikola Tesla életét bemutató Végtelen energia, jön az erdő életét bemutató magyar musical, a Vadak ura. Június 23-án a Monarchia Operett a Huszka Jenő műve alapján készült Sissi, a magyar királyné című darabbal vendégszerepel a homokháti kisvárosban, másnap 120 perc a föld körül címmel rendeznek gálát Kálmán Imre alkotásaiból.

Két nappal később Best of Geszti koncerten vehetünk részt a Rapülők, a Jazz+Az, a Gringo Sztár és a Létvágy projektek slágereivel.

A 2022-es évadban kap helyet az Árpád-házi Szent Erzsébetről szóló musical, Az Ég tartja a Földet is.

A Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház július közepén a Csárdáskirálynőt és a Mágnás Miskát, a hónap utolsó hétvégéjén pedig a Szilajt adja elő. Augusztusban pedig a Rózsa Sándorra, a Rómeó és Júlia koncertváltozatára, a Honfoglalásra, az István, a Mi Urunkra és az Árpád-házi Királyrockra válthatunk jegyet. Az évadot két családi musical, a Fehérlófia és az Aladdin zárja.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.