Közélet

Átadták a Vedres István-díjakat

Átadták a Vedres István-díjakat

2021. december 4., szombat
Átadták a Vedres István-díjakat

Átadta a Vedres István-díjakat az elismerést alapító Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Csongrád-Csanád Megyei Építész Kamara, a Csongrád-Csanád Megyei Mérnöki Kamara, valamint a Dél-alföldi Urbanisztikai Egyesület. A 2021-es elismerések mellett a 2020-as díjazottak is most vehették át, mivel a tavalyi díjátadó a járványhelyzet miatt elmaradt.

Az elismerést 2020-ban Bombolya Erzsébet okleveles építőmérnöknek, Kratochvill Mátyás építész kartográfusnak, Susányi Tamás szakközgazdásznak és Oltvai Béla építőmérnöknek; míg 2021-ben Laczkó József közgazdásznak, Bodor Dezső okleveles szakmérnöknek, Kiss Lajos okleveles építészmérnöknek adományozták. A rendezvény végén a Szeged várostörténeti és kulturális folyóirat jubileumi, urbanisztikai különszámát Bene Zoltán főszerkesztő mutatta be a jelenlévőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.