Sport

Váratlan lépés: lemondott a Szedeák vezetőedzője

Váratlan lépés: lemondott a Szedeák vezetőedzője

2021. november 8., hétfő
Váratlan lépés: lemondott a Szedeák vezetőedzője

A bejegyzés szerint Szekulovics azzal indokolta döntését, hogy elfáradt és a kialakult helyzetben nem tud a csapaton segíteni. – Nem vagyok az a típus, aki mindenáron ragaszkodik a pozíciójához, csak azért, hogy pénzt kapjon érte. Köszönöm a közös munkát a Szedeák vezetőinek, mindig, mindenben támogattak, partnerek voltak, jó volt itt dolgozni. Bízom abban, hogy egy új edző, egy új impulzus lendületet ad a csapatnak – fogalmazott a tréner.

A Szedeák elnöke, dr. Kardos Péter elmondta, váratlanul érte a vezetőséget Szrecsko Szekulovics lemondása, ugyanis minden körülmények között vele képzelték el a folytatást. – Tudomásul véve Szrecsko döntését, megköszönjük neki az eddigi munkáját, és a kiemelkedően sikeres tavalyi évet. A vezetőedzői feladatok ellátásával Simándi Árpádot bíztuk meg és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy túl legyünk ezen a nehéz perióduson – idézi a klub Facebook-oldala az elnök szavait.

Mint ismeretes, a Naturtex-SZTE-Szedeák fennállása legnagyobb sikerét érte el az előző idényben, amikor Szrecsko Szekulovics vezetésével bronzérmet szerzett a magyar élvonalban.

https://szegedma.hu/2021/05/sporttortenelem-bronzermes-a-szedeak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.