Szórakozás

Megyei Prima-díjat kapott a Szegedi Vadaspark

Megyei Prima-díjat kapott a Szegedi Vadaspark

2021. november 30., kedd
Megyei Prima-díjat kapott a Szegedi Vadaspark

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrád- Csanád megyei Szervezete és a megyei Prima Díj Alapítvány Kuratóriuma a Szegedi Vadasparknak ítélte oda a Prima-díjat és az azzal járó 1 millió forintot.

A díjat a napokban Veprik Róbert, a Vadaspark ügyvezető igazgatója vette át. A díjat a Vadaspark mellet az ÁGOTA Alapítvány és gyermekintenzív osztálynak ítélték oda. Az intézmény a magyar oktatás és köznevelés kategóriában nyerte el a díjat, ami Veprik elmondása szerint bizonyította, hogy oktatási tevékenysége sikeres és kiemelkedő a régióban. A díjjal járó támogatást így erre a célra, valamint természetesen az állatok épségére fordítják.

– Ebben a nehéz időszakban különösen hálásak vagyunk minden támogatásnak, és főleg munkánk elismerésének – hangsúlyozta az igazgató.

(via Szegedi Vadaspark)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.