Közösség

Kabátokat, téli ruhát adományoznak a Centerkében

Kabátokat, téli ruhát adományoznak a Centerkében

2021. szeptember 21., kedd
Kabátokat, téli ruhát adományoznak a Centerkében

Újabb akciót indít a Mátrix Közhasznú Alapítvány a rászorulók segítésére: ezúttal a téli időszakra készülve gyűjtenek meleg holmikat a Centerkében, hogy a még jó állapotú, de használaton kívüli ruházatok a jobb módú családoktól azokhoz kerüljenek, akiknek nincs lehetőségük vásárolni kabátot, takarót. Legutóbb is ruhákat adományoztak, illetve tanszereket a kevésbé tehetős családok gyermekeinek.

https://szegedma.hu/2021/09/osszel-sem-maradnak-magukra-a-raszorulok-szegeden

Egyre hidegebbek a napok, sokan alacsony jövedelem mellett, alultápláltan, nélkülözve kénytelenek élni, azonban őszi és téli ruha, cipő, takaró adományokat osztanak és közben gyűjtenek is a Centerke Adományozó Központban. Egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet a az őszi időszakban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke várja a támogatottak mellett a segítő felajánlókat is.

Segítenél? Hozz be egy takarót vagy kabátot!

Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős - egyedülállót, rászorulót segítő támogató pont a lakossággal közösen segíti a nélkülözőket. Az adományozókat az alapítvány szeretetcsokival honorálja. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat.

Adni jó, apró tettekkel tehetünk nagy dolgokat

- fogalmaz. A még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) juttassák el a rászorulókhoz a Centerke Adományozó Központon keresztül. Szegeden a Tisza Lajos körút 12. szám alatt minden kedden és pénteken van erre lehetőség, 10 és 16 óra között.

Centerke Adományozó Központ
Évről évre segíti a családokat, időseket, közösségeket, önkormányzatokat a 2003 óta sikeresen működő Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett adományozó központ. A Centerke 100 m2-en működteti az adomány osztást és gyűjtést, melyben lelkes önkéntesek tucatjai vesznek részt. A jótékonysági segítő közösség a jobb módú lakossággal lehet csak sikeres. Adományt adunk, a rászorulókra pedig kevesebb teher kerül. Együtt csodákra vagyunk képesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.