Krimi

BRUTÁLIS: Halálra vertek egy férfit a szegedi rakparton!

BRUTÁLIS: Halálra vertek egy férfit a szegedi rakparton!

2021. szeptember 8., szerda
BRUTÁLIS: Halálra vertek egy férfit a szegedi rakparton!

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a nővel és férfival szemben, akik ököllel, lábbal, faléccel és felmosó nyéllel okoztak olyan súlyos sérüléseket a sértettnek, hogy röviddel a kórházba szállítást követően elvérzett és meghalt.

A vádirat szerint a rendszeres alkoholfogyasztó vádlottak 2020. szeptember 27-én a délelőtti órákban Szegeden, a rakpart gépkocsi felhajtója alatti területén tartózkodtak és a sértettel együtt italoztak.

Amikor a vádlottak észlelték, hogy a sértett megitta a pálinkájukat, felháborodtak és felváltva rúgták, taposták, ököllel ütötték, illetőleg egy közel fél méteres faléccel, valamint hegyes végű törött fém felmosónyéllel is bántalmazták.

A vádlottak ezt követően a sértettet hátrahagyva a helyszínről eltávoztak. A férfira délután 1 óra körüli időben találtak rá a rakparton sétáló járókelők, akik értesítették a mentőszolgálatot.

Az életveszélyes állapotban levő sértettnél a bántalmazás következtében olyan súlyos mértékű volt a vérvesztés, hogy a szakszerű orvosi ellátás ellenére még aznap életét vesztette.

A főügyészség a vádlottakat halált okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban levő vádlottak bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.