Sport

A Szeged nyerte a megyei póló rangadót

A Szeged nyerte a megyei póló rangadót

2021. szeptember 26., vasárnap
A Szeged nyerte a megyei póló rangadót

Az első féidőben még döcögött a Szeged játéka, de a térfélcsere után gyorsan eldöntötték a Szentes elleni megyei rangadót. A Szegednek ez volt az első meccse a bajnokságban, a szntesiek már harmadszor szálltak medencébe, egy győzelem és két vereség a mérlegük-

Kiss Csaba:– idegesen kezdtünk, az első félidőben sokat hibáztunk támadásban. A második félidő már rendben volt, jobban játszottunk ellenfelünknél, és ez gólokban is megmutatkozott.
Pellei Csaba:– A Szeged jól felkészült belőlünk, és megérdemelten nyert. Kollégámnak, Kiss Csabának sok sikert kívánok edzői pályafutásához.

SZEGEDI VE–METALCOM-SZENTES 13–6(3–2, 1–2, 5–1, 4–1)
Szeged, 250
néző.V:Vogel G., Tóth I.
SZEGED:GYAPJAS B. – BÓBIS B.3,HORVÁTH ZS.2,Tóth Gy., SÁNTA1,Kardos A.1,LAKATOS2. Csere:KÜRTI3,Mekkel, Vékony, Baj1,Hajdu A.Edző:Kiss Csaba
SZENTES:Kovács K. – Kókai T., GARANCSY3,Pellei K., Lajkó, Pellei F.1,Takács J.Csere:Hornyák1,Kürti-Szabó, Bozó, Chilkó1,Hegedűs B., Mátyók.Edző:Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből:12/7, ill. 15/3.Gól – kettős emberelőnyből:3/2, ill. –.Gól – ötméteresből:–, ill. 2/1.Kipontozódott:Kardos A. (16. p.), Kókai T. (20. p.), Hornyák (25. p.), Lajkó (25. p.), Lakatos (30. p.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.