Meteor

Nincs jó hírünk a SZIN-re készülőknek...

Nincs jó hírünk a SZIN-re készülőknek...

2021. augusztus 28., szombat
Nincs jó hírünk a SZIN-re készülőknek...

Pápa Joci, Horváth Tamás, a HoneyBeast és még a híradós Pachmann Péter és zenekara is érkezik ma SZIN-re, de sajnos az eső is bejelntkezett a fesztiválra.

Ameddig tegnap még szerencséje volt a fesztiválozóknak és a napközbeni eső után este csak a hűvös idővel és a sárral kellett megküzdeniük, addig szombaton már az eső is ott lesz az "ellenfelek" között.

Több előrejelzést is megnéztünk (itt, itt, és itt), de mindenhol esőt mondanak, kisebb szünet is csak este 10-11 óra környékén lesz. Ami viszont valamelyest jó hír: a korábbi előrejelzésekkel szemben egyszer sem biztos, hogy folyamatosan esni fog az eső, szél, villámlás és nagyobb vihar nem várható.

Mivel a fesztiválokon, ha nincs esőnap, így ha nincs hatalmas vihar, a koncertek elkezdődnek, a színpadok fedve vannak, így a nézőknek kell felvenni a harcot az égi áldással, vagy éppen egy sátras színpad programját választani mára.

A szervezők már tegnap is mindent elkövettek, hogy az eső után maradt sarat minimalizálják, bár a nagy munka hasznos volt, ma azonban biztosan elkél egy vízhatlan és "sarazható" cipő a buliba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.