Sport

Két forduló után hibátlan a Szeged-Csanád GA – galéria

Két forduló után hibátlan a Szeged-Csanád GA – galéria

2021. augusztus 9., hétfő
Két forduló után hibátlan a Szeged-Csanád GA – galéria

Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, de Molnár-Farkas jó ütemben mozdult ki és így el tudta halászni a labdát a kilépő Horváth elől. A hatodik percben megszerezte a vezetést a Szeged: egy oldalsó szabadrúgás után az előrehúzódó Tóth Gábor csúsztatta kapuba a labdát.

Kevesebb mint félóra telt el a meccsből amikor megduplázta előnyét Dragan Vukmir csapata: Kovács tért ölelő indítása után Gréczi elegáns mozdulattal átemelte a kifutó Horváth kapus fölött a játékszert. A szünet előtt Sili lövését fejjel blokkolta Temesvári, a szegediek védőjét később le kellett cseréni, a helyén Pejovics futballozott a második felvonásban.

Rögtön a fordulást követően gólnak örülhetett a Szent Gellért Fórum közönsége: egy szemre is tetszetős támadás végén Germán ugratta ki Gajdost, aki higgadtan elpasszolta a labdát a kapus mellett. A túloldalon a csereként beállt Remili veszélyeztetett, de Molnár-Farkas Tamás eszén nem tudott túl járni. A hajrában Haruna előtt adódott komolyabb sansz, de nem találta el a kaput, így maradt a 3-0.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia két fordulót követően hat ponttal, a tabella második helyén áll. A Tisza-partiak legközelebb augusztus 15-én, vasárnap a Budafok otthonában lépnek pályára. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Merkantil Bank Liga, 2. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – III. Kerületi TVE 3–0 (2
–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1500 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Baghy Csaba, Belicza Bence)
Szeged-Csanád GA: Molnár F.  – Ódor, Temesvári (Pejovic, a szünetben), Tóth G., Mohl – Simon Á. (Farkas A., 78.), Kovács M. – Gréczi (Dobos Á., 68.), Germán (Haruna, 55.), Dobronoky – Gajdos (Kóródi, 68.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
III. Ker. TVE: 
Horváth T. – Rédei, Erdei, Szalai V. (Schuszter, 76.), Bekker – Tamási (Opavszky, 56.), Egerszegi – Sili (Remili, 56.), Rabatin (Biben, 84.), Borvető – Horváth O.(Angyal-Tóth, 76.). Vezetőedző:  Kemenes Szabolcs.
Gól: Tóth G. (6.), Gréczi (29.), Gajdos (48.).

Dragan Vukmir: – Először is szeretnék gratulálni a játékosaimnak a győzelemhez. Az egész csapat, a stáb megfelelően koncentrált, hiszen a csabai siker után volt rajtunk nyomás. Meg akartunk felelni az elvárásoknak, és azt gondolom, megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a III. Kerületnek.

Sándor Judit fotói:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.