Közélet

Mindenkit beperel Gyurcsány, aki szerint "hullarészeg" volt!

Mindenkit beperel Gyurcsány, aki szerint "hullarészeg" volt!

2021. július 9., péntek
Mindenkit beperel Gyurcsány, aki szerint "hullarészeg" volt!

A gatyátokat is leperelem rólatok!

- üzente Gyurcsány Ferenc azok után, hogy megtudta, a sajtó egy része arról írt, hogy ő "hullarészegen" tartott utcafórumot Gyöngyösön.

MInt arról a SzegedMa beszámolt, nappal is “hullarészeg” Gyurcsányról ír a Ripost. A lap bemutatott egy videó-részletet is, amelyen az látszik, ahogy

Gyurcsány megtántorodik és nekiesik egy kirakatnak, miközben egy rajongóval szelfizik.

Az ominózus videót eredetileg Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője tette közzé, igaz, ő csak kérdőjelesen írt Gyurcsány Ferenc állítólagos részegségéről:

Mi találtunk egy hosszabb videót is erről a gyöngyösi utcafórumról, azon egyébként nem tűnt Gyurcsány "hullarészegnek", de még pityókásnak se - csak hozta a szokott formáját.

Kiakadt: a gyurcsányozásnak is van határa

Forgatás közben (a képen) tudtam meg, hogy új szakaszba lépett a gyurcsányozás. Mondhatnám, hogy

mindenki menjen a pokolba, aki azt állítja, hogy részegen tartok utcafórumokat és vezetek több száz kilométert, de ez nem elég. Bíróság elé is fogom idézni őket. Micsoda rohadék dolog ez!?

- írta egyebek mellett Gyurcsány, majd hozzátette: "... kivágnak 3 másodpercet egy szereplésről, ahol szelfizés közben megbillenünk, és telekiabálják a sajtót, hogy Gyurcsány hullarészegen járja az országot".

"Ez már minden határon túlmegy. Lehet még ezer módon gyurcsányozni. De ez nem segít már rajtatok.
Hazug gazemberek vagytok, és ekként fogjátok végezni. Én meg eszerint fogok veletek szemben eljárni"

-ígérte a DK elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.