Meteor

Átmenetileg visszatér a hőség

Átmenetileg visszatér a hőség

2021. július 3., szombat
Átmenetileg visszatér a hőség

A jövő hét közepén néhány napig ismét 35 fok köré szökik a hőmérő higanyszála, de nem sokáig - írja az Időkép.A strandidőnek igen hamar egy hidegfront vet majd véget.

A jövő héten, ha csak pár napra is, de ismét beköszönt a kánikula. Keddtől jelentősen erősödik a nappali felmelegedés, a hét közepén újra meghaladhatjuk a 35 fokot.

Kedden és szerdánaz ország nagy részén szinte zavartalan napsütésben lesz részünk, így11 és 15 óra között ismét extrém erős fokozatot érhet el az UV-sugárzás. A nagy melegben szerdán a Dunántúlon a megélénkülő délies szél hozhat némi felfrissülést.

Csütörtökönegy hidegfront aztán már megközelítheti a nyugati tájakat, itt északira, északnyugatira fordulhat és feltámadhat a szél, illetve késő délutánról, estétől záporok, zivatarok is kialakulhatnak.

A legfrissebb számítások szerint ez ahidegfrontpénteken átvonul fölöttünk, megszűnik a nagy meleg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.