Sport

A Budapest Honvédtól vásárolt hátvédet a Szeged-Csanád GA

A Budapest Honvédtól vásárolt hátvédet a Szeged-Csanád GA

2021. július 5., hétfő
A Budapest Honvédtól vásárolt hátvédet a Szeged-Csanád GA

A 21 esztendős belső védő előbb a Vasas, majd a Budapest Honvéd utánpótlásában pallérozódott. A kispestiek színeiben két Magyar kupa mérkőzésén lépett pályára a felnőtt csapatban. A fiatal játékos az előző szezont az ETO FC Győrnél töltötte kölcsönben, ahol 34 NB II-es mérkőzésen egy gólt szerzett.

–Nagyon szimpatikus volt az Adem Kapic sportigazgató úr által felvázolt szakmai koncepció és a bizalom. Az egyedi infrastruktúra és a szakmai stáb, valamint a csapat tavaszi játéka ugyancsak imponáló volt. Örültem a megkeresésének, éreztem, hogy nagyon szeretne megszerezni a klub és ez egyfajta garancia arra, hogy megkapom a lehetőséget és kihozhatom magamból a legjobbat, ami mindkét fél számára gyümölcsöző lehet – nyilatkozta a klub honlapjának a szerződéskötést követően Temesvári.

Nyári játékosmozgás a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál
Érkezők: Daru Bence (Aqvital FC Csákvár), Molnár F. Tamás (Szolnoki MÁV FC), Farkas Aurél (Nyíregyháza Spartacus), Vári Barnabás (ETO FC Győr), Temesvári Attila (Budapest Honvéd).
Távozók: Varga Bence (MTK Budapest – kölcsönből vissza, Kecskeméti TE), Oláh Gergő (Kisvárda FC), Moga Sergiu (Hajdúszoboszló), Grumics Miroszlav ( Szentlőrinc SE), Varga Szabolcs (Békéscsaba 1912 Előre), Szilvási Péter (Sényő).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.