A Budapest Honvédtól vásárolt hátvédet a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia hároméves szerződést kötött a kispesti nevelésű Temesvári Attilával.

A 21 esztendős belső védő előbb a Vasas, majd a Budapest Honvéd utánpótlásában pallérozódott. A kispestiek színeiben két Magyar kupa mérkőzésén lépett pályára a felnőtt csapatban. A fiatal játékos az előző szezont az ETO FC Győrnél töltötte kölcsönben, ahol 34 NB II-es mérkőzésen egy gólt szerzett.

–Nagyon szimpatikus volt az Adem Kapic sportigazgató úr által felvázolt szakmai koncepció és a bizalom. Az egyedi infrastruktúra és a szakmai stáb, valamint a csapat tavaszi játéka ugyancsak imponáló volt. Örültem a megkeresésének, éreztem, hogy nagyon szeretne megszerezni a klub és ez egyfajta garancia arra, hogy megkapom a lehetőséget és kihozhatom magamból a legjobbat, ami mindkét fél számára gyümölcsöző lehet – nyilatkozta a klub honlapjának a szerződéskötést követően Temesvári.

Nyári játékosmozgás a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál
Érkezők: Daru Bence (Aqvital FC Csákvár), Molnár F. Tamás (Szolnoki MÁV FC), Farkas Aurél (Nyíregyháza Spartacus), Vári Barnabás (ETO FC Győr), Temesvári Attila (Budapest Honvéd).
Távozók: Varga Bence (MTK Budapest – kölcsönből vissza, Kecskeméti TE), Oláh Gergő (Kisvárda FC), Moga Sergiu (Hajdúszoboszló), Grumics Miroszlav ( Szentlőrinc SE), Varga Szabolcs (Békéscsaba 1912 Előre), Szilvási Péter (Sényő).

Előző sztori

Visszatért Szegedre a FlixBus

Következő sztori

PARKOLÁS SZEGEDEN: Újabb utcák lettek fizetősek!