Sport

Munkába álltak a Szeged-Csanád GA labdarúgói – galéria

Munkába álltak a Szeged-Csanád GA labdarúgói – galéria

2021. június 16., szerda
Munkába álltak a Szeged-Csanád GA labdarúgói – galéria

Az első tréningen már Germán Tamás is részt vett, aki az elmúlt hónapokban sérüléssel bajlódott.

– Jól telt a pihenés. Kicsivel több személyre szabott feladatom volt, de ezt az időt arra is használtam, hogy minél jobb formában kezdhessem a közös munkát. Úgy érzem, hogy ez jól sikerült, hiszen ma már együtt mozoghattam a csapattal – mondta a csapatkapitány, aki családi körben töltötte a nyári szünetet.

Germán szerint a felkészülési időszak egyik legjobb része amikor pár hét kihagyás után ismét találkoznak a csapattársak, ugyanakkor hangsúlyozta, az elkövetkező időszak elsősorban a kemény munkáról szól.

–Kőkeményen bele kell állni a munkába. Ez nem a legélvezetesebb periódus egy labdarúgó életében, ilyenkor mindig számoljuk vissza a napokat az első bajnoki mérkőzésig, addig pedig az edzőmeccsek színesítik a felkészülést. Télen mindössze 3-4 hetünk volt arra, hogy megfelelő fizikai állapotba kerüljünk, most viszont 6 hét áll rendelkezésre. Reméljük, hogy a kemény munkának meglesz a gyümölcse – mondta bizakodóan.

A 34 éves középpályás szerint nagyon nehéz bajnokság lesz a következő, de ha olyan egységes lesz a csapat, mint tavasszal, akkor szép szezonnak néznek elébe.

–Az új szezon előtt mindenki tiszta lappal indul. Tavasszal szépen összeért a csapat, ennek lett az eredménye a hosszú veretlenségi sorozat. Nehéz lesz bekerülni a kezdőcsapatba, de nagyon motivált vagyok és mindent megteszek annak érdekében, hogy ez sikerüljön – fogalmazta meg céljait Germán.

A felkészülés során a csapat kétszer egy hétig a gyulai Grosics Akadémián edzőtáborozik majd.

Fotó: Sándor Judit

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.