Ingyenesen teniszezhetnek a közfeladatot ellátó személyek a Szent Gellért Fórumban

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Három szabadtéri, salakos pályával várnak minden érintettet.

A Szeged-Csanádi Egyházmegye közleménye szerint a társadalmi felelősségvállalás jegyében az Egyházmegye ingyenes teniszezési lehetőséget kínál a közfeladatokat ellátó személyek számára a Szent Gellért Fórumban, ahol három szabadtéri, salakos pályával várnak minden érintettet.

Az ingyenes sportoláshoz nincs másra szükség, csak a munkavállalói jogviszonyt igazoló okmányra. Augusztus 31-ig biztosítják számukra az ingyenes sportolás lehetőséget a Dorozsmai út 2-4. szám alatt. A pályafoglaláshoz előzetesen a 06 20 349 1948 telefonszámon kell egyeztetni.

A közleményben kiemelik, a komplexum szinte minden kedvelt és ismert sportágat kiszolgál, a fókuszban pedig a családok állnak. A létesítmény igyekszik minden korosztály igényét kielégíteni, a kisgyermekeknek és a kültéri kondi szerelmeseinek, egy-egy különálló parkkal szolgálnak (játszótér és szabadtéri kondi), melyek látogatása eddig is ingyenes volt a szegediek számára.

Előző sztori

Ismét lehet diplomaosztókat tartani

Következő sztori

Politikai futóverseny folyik, ahol hülyeségekkel próbálnak kitűnni!