Szórakozás

Élményvezetést nyerhet a mórahalmi Tesla-musicallel!

Élményvezetést nyerhet a mórahalmi Tesla-musicallel!

2021. június 23., szerda
Élményvezetést nyerhet a mórahalmi Tesla-musicallel!

Megéri ellátogatni a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházba, ugyanis most három legyet üthet egy csapásra: élményvezetéssel, fürdőbelépővel és fergeteges show-élménnyel lehet gazdagabb, ha belépőt vásárol a június 25-i és 26-i Nikola Tesla- Végtelen Energia musicalre, azelmenyevezetes.hu jóvoltából félórás élményvezetést nyerhet egy Tesla Model S típusú autóval.

A sorsolás a Tesla-előadások előtt történik, így a két szerencsés nyertes már az örömhírrel térhet haza. Az élményvezetés december 31-ig váltható be. A nyerteseket a június 25-i és 26-i előadás szünetében hirdetik ki. A cég az előadásokra egy-egy Tesla Model S típusú autót is elhoz, így az érdeklődők élőben is megnézhetik. Ráadásul minden belépő mellé ajándék belépő jár a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe.

Magyarország egyik leglátványosabb musical showja a régióban egyedüliként Mórahalmon látható. A kétórás előadás a világhírű, hazánkhoz ezer szállal kötődő Nikola Tesla feltaláló, fizikus életét mutatja be szemet- fület gyönyörködtető módon.

A grandiózus musical show a ma rendelkezésre álló legkorszerűbb technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely ismét lenyűgöz és elkápráztat, egyben izgalmas zenei és vizuális hátteret ad Tesla életének és a tizenkilencedik század hangulatiságának, bemutatva Smiljantól, Prágán, Budapesten, Párizson, New Yorkon és a Chicagói Világkiállításon át egészen a Niagara vízeséséig az akkori roppant színes és pezsdülő nagyvilágot.

A darab létrehozásában a szakma hazai kiválóságai vesznek részt. A dalokat az Artisjus és Fonogram díjas Sebestyén Áron jegyzi, a dalszövegekért és a dramaturgiáért pedig nem más, mint Müller Péter Sziámi felel. A szövegkönyvet Egressy Zoltán írta, a koreográfiát Szabó Anikó állította össze, a vizuális látvány világot a Forward Productions csapata, a jelmezek egyedi hangulatiságát Kiss Márk jegyzi. A rendező Radó Denise, a kreatív ötletgazda Vona Tibor.

Az előadás különlegessége, hogy több mint 100nm ledfal szolgáltatja a díszletet, mely nem csupán statikus képek és animációk megjelenítésére alkalmas, hanem a ledfalak térbeni mozgása új helyszíneket és látványos környezetet biztosítanak a showhoz.

https://www.youtube.com/watch?v=y8pnpZ3Pbvo&ab_channel=M%C3%B3rahalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.