Porig alázta az SZTE professzorát Botka László: lebunkózta és elvenné a kitűntetéseit is!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

"Szerencsétlen" embernek és bunkónak nevezte a professzort, és azt írta róla: "szörnyű, hogy ilyen alakok taníthatták a jövő pedagógusait!" De itt nem állt meg a szegedi polgármester. 

Megválhat az SZTE a rasszista, szexista megjegyzései miatt bepanaszolt Gulyás Lászlótól, akit a rektor döntésének értelmében már szerdától felfüggeszthetnek – írta meg a SzegedMa.

Gulyás László / Fotó: Demokrata.hu

Gulyástól mindenki elhatárolódott, még a Miniszterelnökség is jelezte, hogy nem javasolták volna kitüntetésre a “trágár és szexista” szegedi professzort, ha előbb tudják, miket beszél. Gulyás Gergely nyilvánosan kért elnézést ezért Áder Jánostól.

Ezek után Botka László is kifejtette véleményét az idős oktatóról, akit egyszerűen csak lebunkózott. Ám itt nem állt meg, kitüntetéseit is elvenné – derült ki a szövegéből.

“Más embert bántani a bőrszíne és származása miatt bunkóság. Primitív bunkóknak pedig semmi keresnivalójuk nincs a Szegedi Tudományegyetemen. A primitív bunkóság nem politikai kategória, nincs semmi köze a keresztény konzervativizmushoz, se a politikai korrektséghez. Aki származása alapján ítél meg egy embert: az bunkó. Ennyi.

Ezt a szerencsétlen embert, aki Szeged rossz hírét keltette, kirúgták az egyetemről. Az idei „lovagkeresztjét” és a „PhD, professzori címét”, amit adtak neki, mikor veszik el?!? Szörnyű, hogy ilyen alakok taníthatták a jövő pedagógusait!

Nagyon aggódunk egyetemünk színvonala miatt” – kesergett a szegedi polgármester; vagy közösségi oldalának szerkesztője.

Előző sztori

Koronavírus: 1130 új beteg van, 128 halott

Következő sztori

Bajba került a Thealter Fesztivált szervező MASZK Egyesület